Izabela Trojanowska Tlo

Muzyka

Dyskografia

  • 1981: Iza. Tonpress
  • 1982: Układy. Tonpress
  • 1990: Independance. Rondor Music
  • 1990: Izabela Trojanowska. Roxy Records/ ZPR
  • 1991: The Best Of. Inter Sonus
  • 1993: Pożegnalny cyrk (nagrany w 1982 roku), Inter Sonus
  • 1996: Chcę inaczej. Roxy Records/ Starling/ PolyGram Polska
  • 1999: Złota kolekcja – Wszystko czego dziś chcę. Pomaton EMI
  • 2006: The Best – Komu więcej, komu mniej. AA.MTJ
  • 2007: Platynowe przeboje – Sobie na złość. AA.MTJ
  • 2007: Gwiazdy polskiej muzyki lat 80. MMMedia
  • 2011: Życia zawsze mało. Roxy Records/ Fonografika